TanQ-in is uw partner bij het samenstellen van tijdelijke, multidisciplinaire projectteams, waarbij wij streven naar veiligheid, kwaliteit en een langdurige relatie. 

Onze professionals zijn actief op projecten op het gebied van project management, werkvoorbereiding en uitvoering in de diverse industrieën, waaronder petrochemisch / staal- en scheepsbouw / voedingsmiddelen / farmaceutisch.

TanQ-in zoekt voor de diverse opdrachten de juiste zelfstandige kandidaat, voor werkzaamheden op alle niveaus, van allround project engineers tot gecertificeerd monteurs.

U kunt hierbij denken aan: project – en interim management, veiligheidskundige, toezichthouder, werkvoorbereider, cleaning coördinator, industrieel reinigers en service- en onderhoud monteurs. 

Voor u als opdrachtgever

TanQ-in werkt uitsluitend samen met zelfstandigen en kan door de flexibele manier van zorgen voor passende aanvulling op uw eigen team, op die momenten dat u een bepaald specialisme nodig heeft of niet voldoende eigen mensen voor een opdracht kunt vrijmaken.

Met een duidelijke nadruk op veiligheid en kwaliteit kunnen wij u een dienstverlening aanbieden die uw serviceverlening aan uw klant aanvult, waarbij wij de volledige administratieve afhandeling voor u uit handen nemen.

TanQ-in volgt de marktontwikkelingen op de voet en zorgt voor de juiste afwikkeling van de Wet Keten

Voor de professional

TanQ-in werkt samen met gerenommeerde bedrijven in de industrie. Om voor hen de juiste inzet te organiseren op hun projecten, zijn we op zoek naar professionals met ervaring in een van de genoemde industrieën.

Ben je onbekend met de industrie maar heb je werkervaring in een andere tak? Of ben je starter maar heb je interesse in de industriële dienstverlening? Er zijn altijd mogelijkheden om met de juiste opleidingen ervaring op te bouwen en uit te breiden!

Kernwoorden zijn flexibiliteit, veiligheid en kwaliteit.